Wat uitleg over deze site

Alle foto's op deze site zijn eigendom van WaDaNa Fotografie en mogen niet gebruikt worden door derden. Ook veranderingen aanbrengen in foto's is niet toegestaan. We benadrukken dan ook met klem dat © op de foto's ook echt betekend dat er niet met de foto's gerommeld mag worden.
Een fotograaf heeft foto's nodig om zijn kwaliteit van werken te laten zien. Die foto's vergaar je in jaren en of middels TFP (time for picture of portfolio) shoots. Met tfp shoots mogen model en fotograaf de foto's gebruiken ter promotie van hun werk, maar de fotograaf is de feitelijke eigenaar van de foto's. De foto's mogen dus niet verkocht worden aan andere partijen zonder de uitdrukkelijke toestemming van model en fotograaf. Bijzondere dingen kan je eventueel ook nog vastleggen in een modellencontract om extra zaken helemaal duidelijk te maken. Maar normaal gelden met modellen de normale tfp regels. Op deze site is zo veel mogelijk neutraal materiaal gebruikt waar niemand schade van zal ondervinden, en er worden bewust geen vermeldingen gedaan. Mocht iemand hier toch een probleem mee krijgen neem dan aub even contact op met Rene' via info@themamodel.nl (mailbutton hier beneden). We zijn altijd bereid om hier wat mee te gaan doen indien het verzoek redelijk is. Als je bv een tfp shoot met je vriendin heb gedaan en de verkering is uit, dan doen we daar niets mee. We zijn echter wel altijd van mening dat een tfp model de consequentie moet weten van een tfp shoot, vandaar nog even de beknopte uitleg. Zelf waken we er voor dat er geen belastend materiaal op de site komt te staan waar we zelf ook niet achter staan.
Bij elke shoot ontvangt het model altijd de beste foto's op webresolutie. Als er heel veel foto's gemaakt zijn laten we het model eerst zelf een selectie maken uit de foto's. Webresolutie opname zijn altijd voorzien van een "©WaDaNa Fotografie" om de foto's te beschermen bij het internet gebruik. De hoog resolutie bestanden blijven in bezit van de fotograaf om eventuele afdrukken mee te verzorgen. Bij elke shoot spreken we tevoren af hoeveel afdrukken een model krijgt of dat deze eventueel los verkregen kunnen worden.
De meest recente prijslijst staat op de site van Totally Hair & Beauty.

 

Contact en gegevens van "Thema Modellen"

De Studio en Postadres is bereikbaar via Totally Hair & Beauty
Provincialeweg 10
1561KK, Krommenie
tel: 06-53914673 (ook whatsApp)
website: www.themamodel.nl
email: info@themamodel.nl

Thema Model is Made & Copyright by:

Ook een onderdeel van Totally Hair & Beauty

Hosting van de site by: